torsdag den 27. januar 2011

Avenue Montaigne + Rue du Faubourg St. Honoré


På Avenue Montaigne ligger alle de dyre butikker side om side. Her finder man bl.a. Gucci, Marni, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Chloé, Chanel, Jimmy Choo, Dior, Fendi, Louis Vuitton, Prada og mange flere. En af mine ynglings butikker ligger på avenue Montaigne - Montaigne Market. Det er en multi-brand store, som minder meget om Colette, de har dog ikke alle de forskellige gadgets som Colette har på deres ground floor. Jeg ville til hver en tid fortrække Montaigne Market fremfor Colette. De har et rigtig godt udvalg, og der er ikke ligeså mange mennesker, som der er i Colette. Jeg synes nu også, man skal se Colette, det minder bare mere om et museum end en tøj butik, men bestemt inspirende.


Når nu man alligevel er der, plejer jeg altid at spise frokost på L'avenue. Det er ikke fordi maden er noget særligt, men der er altid noget at kigge på ;)


På hjørnet af rue du Faubourge St. Honoré og rue Boissy d'Anglas ligger der en Lanvin butik, og på det andet hjørne ligger der en rigtig fin Hermés butik, jeg kunne ikke lade være med at tage et par billeder af deres vinduer :)


På rue Boissy d'Anglas ligger der en anden spændende butik - L'eclaireur, som også er en multi brand store. Der findes også en L'eclaireur butik i Marais området, og de har ikke samme mærker, så begge er bestemt et besøg værd.
Når man krydser rue Royale bliver rue du Faubourg St. Honoré til rue Saint Honoré, og det er bl.a. her, man kan finde Colette og den eneste Miu Miu butik i Paris. Husk at gå et smut med at sidegaden rue Cambon og se den oprindelige Chanel butik. Følger man rue Saint Honoré kommer man til Palais Royal, hvor man bl.a. finder Marc Jacobs og Rick Owens. Butikkerne i Palais Royal har nok den smukkeste beliggenhed, men nok i særdeleshed om sommeren :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar