tirsdag den 10. juli 2012

First day in Paris

For et par uger siden var min søster og jeg i Paris på vores halvårlige udsalgs-tur. Vi tog et helt vildt tidligt fly onsdag morgen, hvilket er temmelig hårdt, men på den anden side får man også rigtig meget ud af dagen. Vi plejer at bo i Saint Germain Des Pres området, men der var desværre ikke plads på vores "stam" hotel, men de anbefalede så et andet hotel, som lå over ved Palais Royal (lige over for Louvre) - som faktisk var rigtig godt. En gang imellem er det jo meget godt at komme ud og se noget andet, end man plejer. Hotellet lå rigtig godt, men det bedste ved det var, at der var en temmelig stor altan, så man kunne sidde udenfor :)


Efter at vi havde sat vores bagage af ved hotellet, tog vi over i Saint Germain Des Pres området for at kigge lidt på udsalg i diverse butikker, og for at spise frokost på Ralph's.

Selvfølgelig var intet af det, jeg endte med at købe, på udsalg - typisk :) 

Dress from Marithé + Francois Girbaud

Skirt from Maje

Sweater/Dress from COS

Om aftenen endte vi bare med at blive på hotellet og spise baguette med skinke og ost, og se medbragte DVD-film. Når man har været så tidligt oppe, har man ikke rigtig lyst til andet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar